Alpro | Icecream

Afgelopen zomer voegde Alpro “Ice Cream” to aan hun assortiment. Wij creëerden en produceerden een commercial om dit nieuwe product in Europa te lanceren. Visueel hebben we ons gefocust op het versterken van de natuurlijkheid van het het product. Het verhaal van de commercials is gebaseerd op het volgende inzicht: “Ik neem een momentje voor mezelf en wil hierbij een lekker snack.”

De commercial speelde zich visueel gezien af in een mediterraans zomerse setting, maar werd geproduceerd tijdens een typisch Nederlandse winter. Dit zorgde voor een aantal interessante uitdagingen. We hebben grote greenscreen sets gebouwd, die in post-productie gecombineerd werden met echte elementen. Dit zorgde voor vele uren aan motion-graphics en compositing, vanuit ons warme Rabbit kantoor. Een authentieke vloer met historische muur in een Nederlandse schuur, gecombineerd met een uitzicht dat je alleen in Portugal vindt.

Tijdens de opnames hadden we natuurlijk genoeg tijd om het ijs alvast even te proeven, wat ervoor heeft gezorgd dat we de juiste look en feel mee konden geven aan de commercial. Hierbij rekening houdend met verschillende videoformaten, timing, grootte en ijssmaken.

Klant

Alpro Global

Videos

24

Werk

Verhaal | Productie | Post-productie

Trivia

We zijn trots om te vertellen dat we ook de soundtrack hebben ontworpen