Alpro | Moments

Hoe zorgen we ervoor dat een publiek dat zich bewust is van hun gezondheid, een publiek dat zich houdt aan vaste (ontbijt) routines, hun ochtend gewoontes iets aanpassen en zo voor een plantaardige oplossing kiezen? We wilden hun inspireren door verschillende momenten en routines te laten zien, met de daarbij passende Alpro producten.

De doelgroepen waren gebaseerd op verschillende momenten in het leven en tijdens het ontbijt. Sportieve mensen die vroeg gaan sporten en verschillende smoothies maken met vers fruit en Alpro yoghurt. Of juist de persoon die lekker de tijd neemt om een grote mok met fruit en Alpro yoghurt te maken. Verschillende verhaallijnen, voor verschillende doelgroepen.

Vanuit die verschillende verhaallijnen hebben we verschillende versies gemaakt, die getest zijn door een grote groep klanten. Verschillende producten, acteurs, talen, lengtes, kleuren, verhalen en call-to-actions. Alles draagt bij aan een betere benadering van de doelgroep. In totaal hebben we op deze manier 245 verschillende video’s opgeleverd, die ingezet zijn door heel Europa!

Instagram posts: Morning Routines

Klant

Alpro Global

Videos

245

Werk

Verhaal | Formats | Productie | Post-productie | Muziek

Productie

Compleet in-house