/

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Voor Ikwilvanmijnautoaf.nl hebben we een nieuwe branding campagne gemaakt, met een focus op de “service gecentreerde” strategie ontwikkeld door de eigenaren van het bedrijf (Dealerdirect). De doelgroep vertellen dat ze iets kunnen gaan  doen waar ze van houden en dat op datzelfde moment hun auto verkocht wordt door ikwilvanmijnautoaf.nl. Daarnaast hebben we de animatiestijl een complete makeover gegeven, om meer in lijn te zijn met andere online kanalen.

Afgelopen winter hebben verschillende TVC’s geproduceerd, met verschillende lengtes, gevolgd door tag-on’s en radiocommercials. In een “one shot” TVC gericht op enthousiaste wintersporters, zorgde de rust op in het plaatje ervoor dat je je even helemaal alleen op de piste waande. Door deze content ook op social media op een juiste manier in te zetten, zorgde de combinatie met radio en tv voor innemende content om de winter door te komen.

Hierna hebben we dit soort content ook naar het voorjaar en de zomer gebracht. Alles met dezelfde gedacht: de doelgroep iets geven waarin ze zich kunnen herkennen.

Klant

Dealerdirect

Videos

10

Werk

Concept | Formats | Productie | Post-productie

Productie

Compleet in-house