VolkerWessels | Recruitment

VolkerWessels is een van de grootste bouwbedrijven in Europa, met meer dan 16.000 werknemers. Dit alles is verdeeld onder 120 lokale bedrijven, met ieder hun eigen identiteit en cultuur. Op de krappe arbeidsmarkt is VolkerWessels altijd erg bescheiden geweest in hun merkbewustzijn. Werk aan de winkel dus! De uitdaging was duidelijk: bewustzijn creëren, met behulp van de verhalen van verschillende werknemers.

Aan de hand van interviews met verschillende mensen binnen het bedrijf, gingen we op zoek naar de gemeenschappelijke deler: wat verbindt deze 16.000 mensen met elkaar? Wat onderscheidt ze van hun concurrenten? Waarom werken ze bij VolkerWessels?

Aan de hand van deze vragen en antwoorden, hebben we verschillende verhaallijnen ontwikkeld. Vanuit het perspectief van vier verschillende werknemers, laten we het verschillende bouwstenen van VolkerWessels zien. Allemaal anders, maar met hetzelfde doel: Maak Morgen Mogelijk. Deze hoofdpersonen zijn een afspiegeling van de verschillende typen mens binnen VolkerWessels. Echte mensen, met echte verhalen.

Tijdens de zes opnamedagen reden we rond op skates door het centrum van Rotterdam en filmden we vanuit onze auto op de Utrechtse Heuvelrug. Van een van Amsterdams mooiste uitzichten, tot diep met onze laarzen in de modder. VolkerWessels, leuk je te ontmoeten!

YT Links: Trainee WilkoUitvoerder AnjaMonteur MarcProject directeur Roel

 

Klant

VolkerWessels

Videos

6

Werk

Verhaal | Productie | Post-productie